20-02-07

Kriebels in de buik

Grrr, waarom zjin de meeste winkels gesloten op maandag???? Gisteren wilde ik na het werk nog langs de sportwinkel (met podoloog) om mijn loopschoen te laten aanpassen, maar dat was dus buiten hun wekelijkse sluitingsdag gerekend. Lap... En aangzien ik behoorlijk aan het afzien was, en tegen volgende zondag superfit hoor te zijn, heb ik besloten om de training van gisteren over te slaan.  Dik tegen mijn zin hoor, maar ik was bang dat als ik gisteren zonder die aanpassing ging lopen, ik misschien tegen zondag echt geblesseerd ben, en dat wil ik koste wat het kost vermijden.

Ik ga dus vandaag na het werk nog maar eens een poging wagen om langs de schoenwinkel te gaan, en indien ik vanavond niet te veel pijn heb, ga ik nog een halfuurtje ofzo loslopen, zodat ik me niet te schuldig hoef te voelen.

De kriebels voor zondag beginnen toch stilletjes aan te komen hoor!  Ik ben een beetje bang dat ik die 10km niet haal!  Maja, meer dan best kan ik niet doen. Ik ga er wel voor gaan hoor! Ik ben niet voor niets al 20 weken aan het lopen hé!

Goh, zondag zit de Start2Run voor ons erop. Ik begon met de ambitie om 5km te lopen. De 5 zijn er 10 geworden. Van 10 naar 15km doet de club hier niet, maar we kunnen ons wel bij de club aansluiten om verder te trainen... Dat zullen we dan maar doen zeker?

11:25 Gepost door C-ke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.