18-01-07

Vervolg...

Ok, en dan nu het vervolg van mijn verhaal! Mijn vorige post werd om onverklaarbare redenen gewoon op mijn blog gegooid, misschien heb ik een bizarre toetsencombinatie gedaan,...

Mijn loopervaringen... Ik ben dus bezig met trainen voor de 10km. Het valt best wel mee, alleen ben ik beetje uit ritme geraakt. Normaal trainen we vanaf nu 4 keer in de week, wat ik al direct herleid heb naar 3x en ik geraak maar aan 2 keer. Er zijn altijd wel redenen om niet te gaan, maar ik begin toch te merken dat ik niet zo goed meekan, alhoewel ik zondag mijn persoonlijke besttijd op de 5km toch met 2 minuten verbeterd heb!

Gisteren was de training zwaar, heel zwaar. De bedoeling was om 2 x 25 minuten te lopen met tussenin een minuut of 2 wandelen. Maar, onze trainer had zich een beetje miskeken op het parcours dat we zouden lopen. We hebben 25 minuten gelopen, 2 minuten gewandeld, 25 minuten gelopen, en toen kwamen we er achter dat we nog een héél eind moesten lopen om terug aan de sporthal te raken. We hebben er nog een minuut of 20 extra over gedaan. Maar eigenlijk viel dat al bij al wel mee!

Ik ben er dan ook achtergekomen, dat dat conditioneel geen enkel probleem meer is, maar dat het nu op spierkracht aankomt! Mijn  benen wilden aan het einde niet mee!

Gelukkig raakte ik vanmorgen toch nog uit bed...

12:12 Gepost door C-ke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wel proficiat, ik ben al zo dikwijls begonnen met lopen maar houd het nooit vol. Veel succes en zeker niet vergeten te stretchen na het lopen (om spierpijn te voorkomen)

Gepost door: isolde | 19-01-07

De commentaren zijn gesloten.