18-12-06

Speciaal voor Lisa...

Een week of twee geleden moest ik ineens terug aan dit blog denken, en aan Lisa, Stijn&An, A-woman, en nog zoveel anderen die ik nu effe vergeet. Ik heb toen mijn blogje terug on-line geplaatst, en ben gaan bijlezen bij de rest.

Blijkbaar werd er gedacht dat er iets ergs aan de hand was met mij, maar ik kan jullie allemaal geruststellen... het kan niet beter!

Tussen mijn ventje en mezelf is alles nog koek en ei. Af en toe van die kleine strubbelingetjes, en discussies, maar niks heftigs of abnormaal. Ik kan het amper geloven, maar over 2 maanden wonen we al 1 jaar samen! Het is net alsof het nog nooit anders geweest is!

Ons huisje begint stilletjesaan helemaal af te raken, alleen ontbreekt nog steeds een kleurtje op de muren... We hadden schilderplannen voor afgelopen oktober, maar ergens in september heeft onze buurman zijn dak gerenoveerd, en is er terug vocht in de muur gekomen... We hebben dus onze schildersborstels terug opgeborgen, maar begin maart is het zover... Dan moet en zal er geverfd worden... Zijn er vrijwilligers????

Begin oktober ben ik dan maar met een ander project gestart, namelijk Start2Run. Op 10 weken 5km leren lopen. Die 10 weken zijn om sinds zaterdag. Toen hebben we onze 5km test gelopen, en ik ben geslaagd!  5km in 35min 15sec...  Ik was superfier op mezelf! Toen ik 10 weken geleden begon, had ik zoiets van.. ik zie wel waar ik eindig... Aan de finish dus...

Vanavond start ik al aan de 10km. Onze begeleiders zijn geweldig, en een heel groot deel van de 5km groep begint vanavond dolenthousiast aan de 10km...

Half januari doen we zelfs aan een echte wedstrijd mee!

Ik ga trachten om hier terug wat meer langs te komen... Ik heb er terug zin in!

 

 

 

15:11 Gepost door C-ke in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

hèhè Een post speciaal voor mij! *vereerd* Allez, alles loopt goed zo te lezen, fijn! En kom maar posten, je zal toch nog wel meer te vertellen hebben over je periode van afwezigheid? :-)

Gepost door: liza | 18-12-06

Meer? Ik vrees dat er niet veel meer te vertellen valt...

Gepost door: c-ke | 18-12-06

't Is waar 'k Heb maar weinig gepost de laatste tijd. 'k Maak nochtans nog dingen mee hoor, en soms denk ik: dat zou ik op de blog moeten zetten, maar 't komt er gewoon niet van. 't Interesseert me niet meer zo denk ik... Vandaag in de trein heb ik wel een paar dingen op papier gekrabbeld voor de blog, en heb ook min of meer een stokje aanvaard, dus misschien komt er in de loop van de week nog wel eens een nieuw bericht.

Gepost door: liza | 18-12-06

@liza Dat had ik dus ook vanaf augustus. Ik heb effe een break ingelast, en hier ben ik weer!
Als verhuisplannen?

Gepost door: c-ke | 18-12-06

nice to have you back! enneu 5km op 35 min dat kan wel tellen! Zelf loop ik vaak een halfuurtje maar ik denk dat ik maar aan 4 km kom als het al zo veel is

Gepost door: g*lover | 19-12-06

Leuk Leukd at je weer terug bent in blogland! Ik zal wederom weer eens langspiepen om bij te lezen!

Liefs Lotusje ( zonnetje)

Gepost door: Lotusje | 19-12-06

Fink Hoor !!! Ik zie het justin nog niet onmiddelijk doen zenne, da lopen. Het verdiend in ieder geval al een dikke proficiat ivm motivatie. Hoeveel je eindigd is bijzaak toch..
En euh, oh ja, welcome back in de blogosfeer dear C-Ke

Gepost door: justin | 20-12-06

allee welkom terug in blogland hé ;-)

Gepost door: RedRose | 20-12-06

De commentaren zijn gesloten.