21-08-06

Feelin' blue

Allé vooruit, al het houtwerk in huis staat in de grondverf. Ik was het op het laatst wel een beetje beu. Het verven op zich viel goed mee, maar het afplakken en vooral het oppassen dat je niet morst! De verf was redelijk moeilijk verwijderbaar. Het enige wat werkte was White Spirit en dan moest ik nog goed schrobben! Daarstraks zag ik nog hier en daar een klein spatje op de zwarte vloer... straks nog eens op mijn knieën dus.

Onze buren hadden vorig weekend hun inkomhal al volledig geverfd. Ikke jaloers en was een beetje aant zagen bij schatje hierover... 2 dagen later bleek dat de verf bij hen al aan het opblazen en afschilferen was. Damn... Nog wat vroeg dus dachten wij.

Gisterenavond heb ik dan een stuk plastic huishoudfolie tegen de muur geplakt, en als daar dan 's anderendaags druppeltjes onder zitten, dan zou dat willen zeggen dat de muren nog niet droog zijn. Ikke vanochtend zo curieus als iet gaan kijken, en niks, gene druppel zat er tegen! Dus wel tijd om te schilderen?

Het enige wat wij kunnen bedenken wat er bij de buren misgelopen is, is de grondverf. Zij hadden verf van het huismerk van de Gamma. Naart schijnt zou er daar heel veel water aan toegevoegd worden om het goedkoper te maken.

Ach, ik heb er geen idee van. We zullen nog wel zien...

Dat zeg ik de laatste tijd veel... Het lijkt of niks me nog interesseert. Waarom weet ik niet .Ik voel me gewoon niet zo super de laatste tijd. Ik ben vooral moe, en verder heb ik geen zin om iets te doen. Kuisen, wassen, strijken... Ik moet mezelf moed inpraten om eraan te beginnen... Nu al najaarsmoeheid? Wie weet, met zo'n weer! Ik ga in de loop van de week nog eens vitamientjes halen... Dat brengt me meestal redelijk snel terug op de been...

 

 

12:04 Gepost door C-ke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.