10-08-06

Bunny oortjes

Ik begin mijn blog echte te verwaarlozen! Het is gewoonweg schandalig.

We zijn dus op vakantie geweest. Naar spanje van 15 tot en met 22 juli. En daarna nog een weekje thuis.

Spanje was geweldig! Een hele mooi omgeving, en super hotel, een mooi strand waar we nog verschillende rustige plaatsjes konden opzoeken.

Het was er wel vreselijk HEET! De mensen daar waren er zelfs over aan het klagen!

Die vakantie heeft 'ons' anders wel deugd gedaan. We zijn terug dichter naar elkaar gegroeid. Niet dat het daarvoor slecht ging hoor! Hoegenaamd niet, maar het leek of we geen tijd hadden voor elkaar. En das nu allemaal terug in de sjakos! We hebben leuke dingen samen gedaan, leuke gesprekken gehad, romantisch wandelingen gemaakt...

Maar sinds vorige week ben ik al terug aan het werk en schatje sinds maandag. Blèh! Ik had er absoluut geen zin in! Waarom gaan 2 weken vakantie altijd sneller voorbij dan een werkweek? Alléja, zo lijkt het toch!

Vorig weekend zijn we verf gaan kopen. Primer voor de deuren en voor de muren. We hebben nog geen kleurtjes gekozen, maar daar wachten we nog mee. Een goede vriend van ons is kleuren adviseur, en die komt binnenkort eens langs. Eens benieuwd wat hij te zeggen heeft! En verf is niet het enige wat we gekocht hebben! Mijn schatteke heeft een nieuw kostuum, compleet met hemd, das en schoenen! Maar dat hebben we natuurlijk niet zomaar gekocht! Mijn ventje is gevraagd als getuige voor het huwelijk van een vriend van hem! Leuk hé! Maar ik heb nog geen outfit gevonden voor mezelf! Daarom ga ik zaterdag en maandag met mijn moeder op kledingjacht! Maar ik weet absoluut nog niet wat ik zoek! Het wordt allicht weer een broek! Ik draag dus nooit rokken of jurkjes, want ik vind dat ik totaal niet met een rok sta! Ik draag alleen maar rokjes op vakantie, maar thuis draag ik dat nooit. Maar goed, ik zoek dus een broek met iets erop... HELLUP!

Binnen 3 weken is het vrijgezellenavond. Wij, dames, gaan Antwerpen onveilig maken. De organisatie ligt in handen van... moi! Gelukkig krijg ik hulp van nog een andere vriendin, die in Antwerpen gestudeerd heeft. Zij weet zo wel de plekskes waar het leuk is! Suggesties zijn natuurlijk ook altijd welkom! Maar ieder van jullie die op die bewuste zaterdag in Antwerpen op zoek gaat naar bunny-oortjes, duiveltjes-oortjes, rare kostuumpjes.. forget it! Daar doen wij dus niet aan mee! En mochten we het toch riskeren om zoiets in elkaar te flansen...dan denk ik dat we een vrijgezellenavond zullen hebben zonder vrijgezellin... zij heeft ons specifiek verboden om zulke fratsen uit te halen met haar! Maar amuseren zullen we ons wel doen... zelfs zonder bunny-oortjes!

 

 

 

13:40 Gepost door C-ke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Primer Zorg dat je voor je muren een waterdoorlatende of dampopen of hoe heet het primer kiest. Jullie huis is nog niet zo lang bezet hè, je moet dat goed laten uitdrogen (lees: een jaar). Of gaat de tijd zo vlug en wonen jullie er al bijna een jaar?

Gepost door: liza | 10-08-06

@ Liza Wij wonen er morgen exact 6 maanden, maar ons huis is in september reeds bezet.
De primer die we gekocht hebben is van die speciale voor op "verse" bezette muren. Maar we gaan om te beginnen nog maar hier en daar "primen". Het "kleinste kamerke" dat bestaat vooral uit Gyproc en het plafond in de badkamer. Die moeten er eerst aan geloven. Verder amuseer ik mij met de deurstijlen en de deuren zelf.
Toch bedankt voor de waarschuwing. De buren hebben direct geschilderd en die mogen al opnieuw beginnen!

Gepost door: c-ke | 10-08-06

Vrijgezellig och, niet luisteren naar de as bruid hoor :) dat hebben ze bij mij ook niet gedaan (ik wou ook geen toeren tegenkomen!) maar uiteindelijk hebben we ons rot geamuseerd, zelfs al zag ik er compleet belachelijk uit!
Veel plezier!

Gepost door: An | 11-08-06

De commentaren zijn gesloten.