31-07-06

*SLIK*

Belgisch paar opgepakt in Barcelona voor dode baby op hotelkamer

In Barcelona zijn twee Belgen opgepakt nadat in hun hotelkamer een dode baby werd gevonden, zo heeft de Catalaanse politie dinsdag bekendgemaakt. Het zou gaan om de moeder en de vader van het kind.

Maandagnamiddag werd het lijkje gevonden in de hotelkamer van het stel, Katrien H. (32) en Wim V. (33). Het kind lag in een papiermand, bedekt met bebloede handdoeken. Volgens de politie verkeerde Katrien H., die tijdens de bevalling veel bloed verloor, maandag in kritieke toestand, maar is ze nu buiten levensgevaar.

De Catalaanse politie onderzoekt nu of het om een pasgeboren kind gaat, dan wel een foetus. Ook wordt nagegaan of het kind dood of levend geboren werd. De moeder werd opgepakt omdat ze naar verluidt onsamenhangende verklaringen aflegde. Zo ontkende ze stellig dat ze zwanger was. Het stel heeft nog drie andere kinderen. Zij werden toegewezen aan de dienst kinderbescherming van de Catalaanse regering. (belga)
 
Ik hoorde het nieuws dinsdagavond van mijn ouders... Ik werd eventjes niet goed... De zaterdag voordien zijn wij zelf uit Santa Susanna vertrokken... uit dat hotel...

14:32 Gepost door C-ke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hier was het ook even verschieten maar nu nog wacht ik af wat er écht gebeurd is, vooraleer ik die mensen verkeerd ga beoordelen. Er moet toch een verklaring zijn!?

Gepost door: Llleennn | 10-08-06

@ idd Ik ben ook aan het wachten op meer nieuws... maar niks hé!

Gepost door: c-ke | 10-08-06

De commentaren zijn gesloten.