26-06-06

Hello again!

Mag ik nog terug komen??

Ik heb jullie de laatste maanden heel erg verwaarloosd hé? Ik heb het zo druk gehad op mijn werk dat ik er absoluut geen tijd voor had, en thuis hadden we nog geen internet, excuses, excuses I know…

Maar goed, het is nu iets kalmer op mijn werk, en het internet thuis is aangesloten… we are back in business!

 

Met mij en mijn schatje gaat alles heel goed! Dat samenwonen ligt ons wel! Het huis is natuurlijk nog niet helemaal in orde. Dwz dat we vooral nog moeten schilderen, maar we moeten wachten tot het pleisterwerk droog is. We hadden gehoopt om rond september te beginnen, maar nu beginnen er verschillenden mensen ons te verstellen dat dat nog te snel is, en dat we tot begin volgend jaar moeten wachten! Ach, we zullen zien tot na de zomer…

 

Op 14 juli vertrekken we weer naar Spanje! Ik moet die dag helaas nog tot ’s middags werken! Schatje gelukkig niet, dus gaat hij vooral ’s nachts rijden, zodat ik dan effe kan slapen. Ik kijk er al serieus naar uit! Mijn ouders zijn al geweest, dus door die verhalen krijg ik meer en meer zin om te vertrekken. Nog 18 dagen dus!

 

Wat heb ik nog meer te vertellen? … Oh ja, een bevriend koppel van ons gaat in september trouwen! Dat doet mij wel nadenken over onze toekomst, maar schatje heeft het zo niet met al die trouw toestanden. Maar zo’n trouw voor de kerk, met zo’n mega groot feest, is ook niks voor mij hoor! Klein en simpel, maar wel gezellig en leuk!

 

Een ander bevriend koppel van ons worden in november mama en papa. Dat vind ik ook geweldig nieuws! Ik ben zo blij voor die mensen! Bij ons begint het ook al serieus te kriebelen hoor, maar ons verstand zegt dat we nog eventjes moeten wachten, en het huis in orde maken, zodat alles perfect in orde is om dat kleine wonder te verwelkomen in ons leven!

 

15:49 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

whiii amaai wat een toeval normaal klik ik dit blogje open om het daarna terug te sluiten met een datum daterende van in april wat je postjes betreft... maar welkom terug!

Gepost door: g*lover | 26-06-06

tof als alles zo perfect verloopt :)

Gepost door: Anne | 27-06-06

Glad your back... We nemen je niets kwalijk zenne meid.. moet kunnen hé er eff tussenuit glippen. Fijn te lezen dat alles zo prettig verloopt. Straks dit alles bekronen met een tijdje leven als god in..euh...spanje. zalig gewoon :))

Kind regards. J.

Gepost door: Justin | 02-07-06

De commentaren zijn gesloten.