28-03-06

Addicted...

Ik heb een nieuwe verslaving. Ik ben helemaal verslaafd aan de serie Sex and the City!

Toen ze die serie jaren geleden begonnen uit te zenden op TV, moest ik er niks van weten... Ik vond er niks aan... Maar toen mijn moeder ongeveer een jaar geleden via een of andere actie in de krant, puntjes had gespaard voor een DVD van de serie, en ik de eerste 6 afleveringen bekeken had, had ik zoiets van, eigenlijk toch niet zo slecht...

Een maand of drie terug heb ik DVD 2 van seizoen 1 op de kop getikt bij Kruidvat, en ik heb toen die 6 afleveringen allemaal achter elkaar gezien... Ik was verkocht! Nu is mijn collectie al uitgebreid tot en met Seizoen 4. Nog 2 te gaan.

Als schatje de late shift of de nacht shift heeft, kan ik mij amuseren met mijn nieuwe vriendinnetjes...

Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda zijn een deel van mijn leven geworden... Ik wou dat ik ook zo stijlvol als Carrie kon zijn! Goh, die kleren... OK, ik geef toe, soms denk ik bij sommige outfits ook wel eens: Dit is erover!

Man, ik kijk al uit naar vrijdag. Dan heeft Vriend de late en kan ik tot 23H nog enkele afleveringen zien!

Help, I'm an addict!!!!

 

11:13 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Het valt op... dat je enthousiast bent, je hebt het zelfs twee keer gepost zodat we er zeker niet zouden naast kijken. hihihi

Gepost door: Lara | 28-03-06

Hihihi... Ik heb dat dus met LOST. Ik had, toen de eerste reeks op tv was, nooit gekeken, maar er wel veel over gehoord. Toen ik ziek was, moest ik toch met iets mijn dagen vullen hé en dus huurde Vriend de eerste dvd van de eerste reeks (daar stonden vier afleveringen op).

Ik heb op vrij korte tijd de eerste 25 afleveringen bekeken en nu zit ik trouw iedere maandag voor de buis (en dat terwijl ik anders zelden tv kijk en al helemaal zelden naar vt4)!

Gepost door: Aude Audenda | 28-03-06

:)) ja, het is een goede serie, maar ik heb me voorgenomen er niets van te kopen...

Gepost door: Anne | 28-03-06

addicted Ikke addicted aan 'lost' , 'peking express' en 'topmanager'

Gepost door: Leen | 28-03-06

De commentaren zijn gesloten.