24-03-06

Rare week

Ik ben blij dat het vrijdag is, want ik heb een super rare week achter de rug!

Het is eigenlijk vorige week zaterdag al begonnen. Wij hadden onszelf buitengesloten uit ons eigen huis! De achterdeur langs binnen op slot gedaan en de sleutel laten zitten, en de voordeur dichtgetrokken, met de sleutel er nog op langs de binnenkant. En daar stonden we dan... Buiten... We zijn dan maar naar schatje zijn ouders gereden, en hebben daar de telefoonboek genomen en de eerste de beste slotenmaker opgebeld. 2 uur later konden we eindelijk terug binnen. 80€ heeft dat grapje ons gekost! En dan heeft die mens niet eens een nieuw slot moeten steken!

Maandag is schatje moeten getakeld worden. Hij was in panne gevallen met de auto.

Dinsdag was fijn: Toen is het dochtertje van mijn vriendin geboren.

Woensdag was een ramp. Op het werk zat alles tegen, de printer en fax weigerden dienst, alle klanten deden moeilijk, en op het einde van de dag heb ik een mega ruzie gekregen met een collega. Ik was er 's avonds nog van aangedaan, maar ben toch nog effe op bezoek geweest bij die vriendin met haar dochterje... Wat een prachtig kindje! Zo mooi, zo klein, zo braaf! Ik smolt gewoon! Jammer genoeg was het heel druk op haar kleine kamertje, en ik heb beloofd dat ik maandag nog eens terugkom. Zij mag pas dinsdag naar huis.

Donderdag voelde ik me raar, omdat ik die ruzie gehad had, met die collega, maar hij was toch vriendelijk, en we hebben er niet meer over gesproken.

En vandaag, vrijdag, wie weet wat brengt deze dag?

09:47 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.