02-03-06

Memories...

Ik ben de laatste dagen redelijk nostalgisch, en dat heeft zo zijn redenenen.

Eerst en vooral door de verhuis. Foto's, brieven, kaartjes, single-cdtjes... allemaal dingetjes uit mijn jeugdjaren, waar zoveel herinneringen aan vasthangen. Ik heb prompt mijn MP3-speler vol gezet met muziek van toen. Nobody's wife van Anouk, Torn van Nathalie Imbruglia, Onderweg van Abel, Never Ever van All Saints...

Een andere reden is S. Toen ik dinsdag in de auto naar huis reed, kwam ik haar tegen en ze herkende me en begon als een gek te wuiven. Ik wuifde vriendelijk terug, terwijl me probeerde te herinneren wanneer we elkaar voor het laatst gezien hebben. Conclusie: een jaar of 6 geleden, terwijl ze in de middelbare school toch een heel goede vriendin van me was... Die avond heb ik nog verschillende keren aan haar gedacht, en herinneringen opgehaald aan onze jeugdjaren.

's Anderendaag zat er tot mijn grote verbazing een mailtje van haar in mijn mailbox. Wat deed dat goed om nog eens iets van haar te horen. Ik denk dat we gisteren een mail of 5 gestuurd hebben. Het gaat goed met haar... en met mij... en er zijn al 4 ex-klasgenoten getrouwd, er wonen er 8 samen, en 2 ervan hebben al kinderen... Sjezus... we worden volwassen!

13:14 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Nostalgie.. .. het is me zeker niet onbekend. "Torn", "Never ever", "Onderweg" katapulteren me zo terug naar de tijd dat ik zo'n 15 was.. soms vind ik dat zalig, soms kan me dat zo verdrietig maken. Herinneringen.. ik vind het een raar iets :)

Gepost door: Mysticflower | 02-03-06

We worden... inderdaad volwassen.

Steeds vaker krijg ik via via te horen dat die en die getrouwd zijn, samenwonen, kinderen krijgen enz.

En hoewel ik dat zelf ook allemaal doe (allez, samenwonen dan - de rest komt nog), sta ik er toch wel ff van te kijken.

Vreemd hé!

:-D

Gepost door: Aude Audenda | 02-03-06

De commentaren zijn gesloten.