27-02-06

Verhuisverhaal DEEL 2

I’m back! Helemaal terug kern gezond!  Zoals beloofd, het vervolg van het grote verhuis verhaal:

 

Zondag 12/02/2006: Zoals te verwachten was ik weer maar eens de eerste wakker. Om 08.30u lag ik te draaien en te keren in bed, en ben ik van pure misérie maar opgestaan. Schatje lag nog lekker te knorren, en aangezien iedereen pas tegen 13.00u zou komen, hadden we nog tijd genoeg.

Helemaal alleen doolde ik dus in huis rond, en uiteindelijk besliste ik om een tasje koffie te maken. De Senseo hadden we gelukkig al uitgepakt. Terwijl ik daar in de keuken in mijn pyjama en met mijn haartjes totaal nog in te war koffie stond te zetten, rijdt er een auto heel traag voorbij, met achter het stuur een meisje dat vriendelijk naar me lachte. Ik lachte terug en ging verder met wat ik bezig was. Niet veel later ging de bel. Toen ik opendeed stond diezelfde jongedame van die auto voor de deur, met in haar armen een mega grote mand vol met broodjes en koeken, en zelfs een fles champagne!  Van de ouders en schoonouders luidde het, ter ere van onze eerste nacht in ons nieuwe huis! Lief hé!!!! Ik ben dan toch maar direct schatje gaan wakker maken. Als die mand niet zo zwaar geweest was, dan hadden we op bed gegeten, maar ik kreeg ze maar met moeite opgetild.

Uiteindelijk hebben we lekker gegeten, en de fles champagne maar in de koelkast gezet, voor later.

Voordat onze ouders er waren, hadden schatje en ik zijn oude kleerkast op zolder al gemonteerd en nog wat dozen uitgepakt. De mannen hebben dan de rest van de dag gespendeerd aan die tweede kast, wat ook niet zo vlotjes ging als gehoopt, terwijl de vrouwen overal nog eens goed gepoetst hebben. Wederom zijn we die zondag vroeg gaan slapen, en weer was ik die maandag ellendig vroeg wakker.

Maandag (13/02/2006): de dag dat de meubels geleverd werden. Spannend! Rond 13.00u was de vrachtwagen bij ons met de meubels, en rond 16.00u stond alles gemonteerd en al op zijn plaats. En het was echt mooi!

Dinsdag (14/02/2006): Valentijn! Ik kreeg die dag een wasmachine, een droogkast en een diepvries… en een groot rood blikken hart vol met pralines ! Die mannen van de wasmachine enzo zouden voor 13.00u komen. Om 11.00u was ik op van de zenuwen. Het zou namelijk krap worden om die machines via de trap boven te krijgen, en ik had schrik dat het niet zou lukken. Om 11.00u ben dan maar over en weer mijn ouderlijk huis gereden om nog wat kleren te halen. Toen ik een uurtje later terug kwam, was er nog steeds geen vrachtwagen te zien. Schatje hielp me met de kleren naar boven te brengen, en vroeg of ik in de wasplaats nog even wilde tonen waar alles moest staan. Ik deed de deur open en tot mijn grote verrassing stond alles al binnen! Die mannen hadden er totaal geen moeite mee gehad om alles boven te krijgen. Weer paniek voor niks! Toen wilden we even de stad in te trekken om nog wat prulletjes te kopen. Een vuilbakje, een wc borstel, een kapstok… We stonden klaar om te vertrekken toen de wijkagent aanbelde. Hij kwam vaststellen dat we effectief daar woonden. Toen hij eindelijk weg was (de mens was nogal babbelziek, en schatje kan er ook wat van), zijn we dan maar vertrokken. We hebben het niet te laat gemaakt, want ik moest ’s anderendaags terug gaan werken, en we wilden eindelijk wel eens van onze nieuwe zetel genieten…  

10:56 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

allé ge hebt intussen ulder stekkie gevonden :)

Gepost door: Anne | 27-02-06

De commentaren zijn gesloten.