24-01-06

Weekendje Düsseldorf

 
Ons weekendje Düsseldorf ligt ook weer achter ons, pfff... jammer....

Het was wel heel gezellig. We hadden dus een overnachting geboekt van zaterdag op zondag in een ultra modern hotel. We zijn zaterdagochtend rond 12.00u pas thuis vertokken, aangezien we maar vanaf 15.00u konden inchecken in het hotel.

Rond 14.00u arriveerden we aan de receptie waar een hele vriendelijke jongeman ons begroette en zich onmiddellijk excuseerde omdat de kamer nog niet klaar was. Hij heeft ons wat verteld over Düsseldorf en toen zijn we per taxi naar de stad gereden. Daar hebben we wat koopjes gedaan! Ik heb een jeans van Tommy Hillfiger voor 55€ (normale prijs 110€) en laarzen voor 20€ (normale prijs 80€), en schatje had een longsleeve van Esprit voor 8,10€ (normale prijs 29,95€).

Rond 17.00u zijn we ergens gaan eten (mmm Gamba's!!!) en rond 18.00u hebben we de taxi terug naar het hotel genomen, waar we de sauna ingedoken zijn.

Aangezien schatje de dag voordien niet veel geslapen had, zijn we vroeg onder de wol gekropen. Een andere reden was ook dat we om 8.00u zouden opstaan! Gek hé, een weekendje relaxen en toch nog zo vroeg willen opstaan. De reden daarvoor was de beurs 'BOOT' in Düsseldorf. De grootste watersportbeurs van Europa. Door de opwinding met die beurs in het vooruizicht heeft schatje weer niet geslapen, maar zijn humeur leed er zondag niet onder hoor. Hij kon naar de beurs, waar er 1 van de 8 hallen volledige bezet werd door standjes van zijn geliefkoosde sport, windsurfen.

Als een klein kind in een speelgoedwinkel liep hij er rond. Maar het was de moeite hoor! Ik had nog nooit zoveel windsurf freaks bij elkaar gezien!

En er waren daar ook koopjes te doen! Ik heb een surfplank gekocht (zie foto), waar je op dit moment in een winkel 1200€ voor geeft! Ik heb ze voor de helft! Nog helemaal nieuw, in de verpakking! Niks tweedehands, niks "testboard". Gewoon nieuw, en helemaal van mij!!  Heb ook een zeil, mast, giek en nog wat andere kleinigheidjes die je nodig hebt gekocht, zodat ik eraan kan beginnen.

 

...Nu het weer nog...

09:55 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Nog even wachten Voor dat mooie weer,
maardat wachten zal beloond worden.

Gepost door: pretfles | 24-01-06

De commentaren zijn gesloten.