20-01-06

Dat heet dan gelukkig zijn...

Bij de reacties van Dinges en Ikke in de mini chat, ben ik effe blijven stilstaan... Ik heb inderdaad alles wat ik maar wil! Een super lieve schat van een vriend, een mooi huis, een leuke baan...

Twee jaar geleden zag ik het allemaal niet meer zitten. Ik dacht dat dit voor mij altijd een droom zou blijven, but I did it!!!!

Het enige wat ons leven nog meer compleet zou maken is een baby... De laatste tijd ben ik er echt mee bezig en begin ik er echt naar te verlangen. Maar eerst ons settelen in ons nieuwe huis en het volledig in orde maken.

In mijn omgeving is er een echte baby-boom aan de gang. Gisteren is er een ex-klasgenootje bevallen van een zoontje, in maart bevalt een hele goede vriendin van mij, en in mei bevalt er een andere hele goede vriendin van mij! Ik vind dat echt geweldig! Als wij eenmaal verhuisd zijn, woon ik veel dichter bij die twee goede vriendinnen, dus zal ik hen (en hun baby's) vaker zien! I can't wait!!

08:18 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ge geeft mij hoop dat ik toch nog een leuke jongen kan tegenkomen :)

Gepost door: Anne | 20-01-06

*** Gelukkig zijn zit in zoveel kleine én grote dingen.
Net als jij kan ik me ook heel gelukkig prijzen... ik heb alles wat mijn hartje begeert...
Kleine mannen zijn ook bij ons "het volgende punt op de agenda", maar eerst wat verder werken aan ons droomhuis...

Gepost door: An | 20-01-06

eigenlijk wel leuk om van die hele omschakeling alles te kunnen lezen hebben... ;-) nice going girl!!!
nog veel succes samen ... en alvast vele kleine c-tjes gewenst :-)

Gepost door: g*lover | 21-01-06

Wat is dat toch met al die zwangerschappen??? En huwelijken? Vooral hier in blogland valt het op de laatste maanden. Gelukkig valt het in mijn directe omgeving nog mee. Van ons vriendinnengroepje van acht bijna-zevenentwintigjarigen is nog niemand getrouwd en heeft nog niemand kinderen. Twee ervan hebben een eigen huis. De rest woont nog thuis of huurt. En laat die huwelijken en baby's nog maar wat wachten voor mijn part... Thanks but no thanks :-)

Gepost door: liza | 21-01-06

De commentaren zijn gesloten.