17-01-06

Huis bijna klaar!!!!!

 

 

Whieee!!! Ons huis is bijna klaar!

 

Deze week zouden de plinten en binnendeuren geplaatst worden.

We hebben ook besloten, om 1 verlichtingspunt te laten verplaatsen. Het komt er op neer, dat als we er niks aan zouden laten doen, het licht naast de eetkamertafel hangt, ipv er mooi boven, en aangezien wij allebei graag zo'n laag hangende lampen zien, zou het nogal een gek zicht zijn.

 

 

 

De projectleider was niet echt tevreden omdat we daar nu nog (zo laat) mee afkwamen. Dat kwam eigenlijk omdat we:

 

1° Niet altijd binnen kunnen in het huis, en dat was ons nog nooit zo opgevallen dat dat niet op de juiste plaats hing

2° Eerst dachten we eraan om het pas te laten verhangen, wanneer we exact wisten waar de tafel zou komen te staan, dus wanneer we verhuisd waren en de meubels geplaatst hadden, maar aangezien ze een stukje uit het plafond moeten slijpen, leek ons dat niet zo'n goed idee, omdat heel het huis terug onder het stof zou liggen.

 

Nu wachten we nog op een telefoontje van de electricien, hij zou ons laten weten wanneer hij nog eventjes tijd had. Dan moeten gaan zeggen waar dat lichtpunt wel moet hangen.

 

Als alles volgens planning blijft verlopen, zouden we het eerste weekend van februari kunnen beginnen te kuisen. Schatje heeft dan de late shift, en kan absoluut geen verlof krijgen. Dat is natuurlijk wel heel jammer, maar ik kan er dan toch al aan beginnen. Mijn ouders stonden er natuurlijk op om ook te helpen dan.

Na dat weekend zou ik dan de meubels willen laten komen, en het weekend daarna zou mijn pa een vrachtwagen regelen om al onze spullen in 1 keer te verhuizen. Dus, ergens half februari zouden we dan officieel verhuisd zijn!!!

 

PS: Het huis op de foto is een huis van dezelfde projectleider, bij ons in de straat. Het is een huurhuis. Ons huis ziet er exact hetzelfde uit, maar is 1,20m breder.

13:05 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

woehoew :D

Gepost door: Anne | 17-01-06

Is dat ... ... jullie huisje op de foto? Waaw! Ziet er super uit!

Gepost door: An | 17-01-06

De commentaren zijn gesloten.