04-01-06

Gedachtenkronkels

Voor de vakantie zag ik de bomen door het bos niet meer, zo druk had ik het toen, en nu heb ik de tijd om gans mijn blogje nog eens na te lezen, van 09/2004 tot 01/2006. Wauw, zo lang ben ik al in blogland!

Wel raar om lezen hoe bezorgd en onzeker ik in september en oktober 2004 was over mijn relatie met Schatje, en hoe druk ik me kon maken over "prullen". Ik ben veel kalmer nu.
Ik zie hem graag en ik weet dat hij mij graag ziet, en daarmee basta! Dat samenwonen gaat ons goed af. Het is nog niet echt, want mijn ouders zijn er ook nog, maar we brengen al veel meer tijd samen door dan voorheen.
Straks gaat hij weer vroeg slapen want hij moet morgen weer om 04.30u naar zijn werk vertrekken, maar vandaag ga ik nog niet mee slapen, terwijl ik dat normaal wel doe. Vandaag is het een speciale moeder-dochter avond. Vanavond komt om 22.00u "onze serie" weer op TV, namelijk, McLeod's Daughters! Ik dacht einde vorige zomer dat het de laatste keer was dat ik samen met mams kon kijken, aangezien VTM dit in het verleden enkel in de zomer maanden uitzond. Net of ze wisten het!

Begin november zijn Broer en zijn vriendin verhuisd, en we hebben ze ondertussen 3 keer gezien, en toch blijven ze erin slagen ons te irriteren. Voor kerst hadden wij bij Schatje zijn ouders enveloppes gemaakt met onze namen in en een verlanglijstje. Idereen moest een enveloppe kiezen en voor de persoon wiens naam erin zat iets kopen wat op het verlanglijstje stond.
Met kerst zelf was ik benieuwd wie er voor mij een cadeautje moest kopen. Ik had een hele lijst met spulletjes die we nog nodig hadden voor in ons huis. Bijvoorbeeld een keukenweegschaal. Het budget was 25 euro. Broer zijn vriendin had blijkbaar mijn naam getrokken. Met wat kwam ze af? Met een bon voor een parfumzaak! En ik had geen parfum vermeld op mijn lijst!
Broer had jonge broer getrokken. Jonge broer kreeg een bon van een CD winkel. Dat stond ook niet op zijn lijst! Zoiets noem ik gemakzucht! (Dat moest me nog effe van het hart!)

Van schatje zijn ouders heb ik zo'n digitale weegschaal gekregen die ook je vet en waterpercentage meet. Hoe dat juist in zijn werk gaat weet ik niet, maar ik ga ze nog effe in de doos zitten tot na de verhuis, zodat ik nog even tijd krijg om die twee kilo van de feestdagen er terug af te werken. Ik had in december zo mijn best gedaan, en ben 5 kilo afgevallen! Maar die duivelse feestdagen!

Nu was ik bijna het belangrijkste vergeten te vertellen! We hebben een reis geboekt voor juli! We waren al een paar weken de reisbrochures aan het uitpluizen, en hadden een hotelletje gevonden dat ons erg aanstond, en toen schatje gisteren zijn zieligste puppy-face opzette, heb ik toegegeven en zijn we om tien voor zes 's avonds nog naar het reisbureau gereden. Dat meisje wilde net haar PC afzetten, maar vond het geen probleem om ons toch nog verder te helpen.
We hebben geboekt van 15/07 t/m 22/07, HP in een ****-hotel en rijden met de auto naar Malgrat de Mar/Santa Susanna, voor een miezerige 540euro voor 2 personen. Hoe doen we het toch?

Dit alles wilde ik nog effe kwijt,
Ciao

14:38 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

da's echt wel niet veel geld :)

Gepost door: Anne | 04-01-06

heeeeeeeeeeeee he meis wat leuk weer eens wat te horen van je.... ik kwam dagelijks ff piepen maar telkens hetzelfde postje, geenn ieuws. Maar je bent terug! Leuk om weer eens bij te lezen

Dikke knuf Zonnetje

Gepost door: zonnetje | 05-01-06

De commentaren zijn gesloten.