03-01-06

Een nieuw jaar...

Ik zal mezelf er nog eens achterzetten zie…
Het is er de afgelopen weken niet van gekomen, wegens te druk op het werk, en te druk tijdens de vakantie.
Schatje woont nu zo’n een maand bij ons, en dat valt reuze mee. Hij kan enorm goed met mijn ouders opschieten, en hij helpt goed mee.

Vorige week hebben we allebei een weekje verlof gehad. Enorm leuk, we waren er aan toe. Zoals ik in mijn vorig berichtje reeds gemeld heb, is ons verlof begonnen met een optreden van Clouseau! Ik vond dat super leuk!!!! Echt een kei chique podium, en een zalige show…
Zaterdag, 24 december moesten we op twee plaatsen gaan feesten. Eerst mijn grootmoeder, en daarna schatje zijn grootouders. Rond 21.30u waren we al thuis, dood moe van het eten en drinken. Zondag, hadden we eerst een etentje met mijn ouders en grootmoeder bij mij thuis en daarna fondue bij schatje zijn ouders. Als cadeautje hadden we voor elkaar een ring gekocht. Voor mij eentje met een steentje (zie foto) en voor hem dezelfde, zonder steentje.
Van mijn ouders hebben we geld gekregen, voor onze spaarrekening, ik nog een pyama en schatje een hemd.
Van zijn ouders hebben we een weegschaal (zo eentje dat ook je vet en waterpercentage meet), 2 disney DVD’s (voor onze collectie) een set scharen en een afwas borstel. De laatste twee items waren bedoeld als fun. Maar wel leuk. Verder hebben we van zijn grootouders geld gekregen, van mijn grootmoeder ook, en van de andere grootmoeder hebben we een waardebon van zo’n winkel met serviezen, vazen en die toestanden. Allemaal heel leuk.
Ik was wel blij dat het eindelijk maandag was. Oef, effe gedaan met het eten… tot mijn moeder ’s avonds ons de restjes van zondag voor schotelde. Kalkoen, asperges en krokketjes… Veel is er niet meer van gegeten.
’s Namiddags kwam er wel een minder leuk telefoontje. Eén van schatje zijn collega’s was ziek, en schatje moest dinsdag toch gaan werken van 06.00u tot 14.00u. Onze plannen voor dinsdag hebben we dan maar verschoven naar woensdag, naar Eindhoven rijden met mijn ouders. Dat was heel gezellig, maar heel vermoeiend.
Donderdag zijn we gaan zwemmen, in de Vossemeren, in Lommel. Daar is zo’n subtropisch zwembad. Dat was voor mij eeuwen geleden, en ik voelde me niet weer zo’n klein kind!
Vrijdag hebben we het rustig aan gedaan, want schatje moest vanaf vrijdag weer met de nacht gaan werken. Ik heb oudejaarsavond dus met mijn ouders doorgebracht. Ik zag schatje helemaal niet graag vertrekken zaterdag, maar werk is werk, het hoort er nu eenmaal bij hé!

Nu wil ik jullie allemaal nog het beste toewensen voor het nieuwe jaar! Een goede gezondheid, veel geluk, en veel blogplezier!!!!

13:18 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Blij.. .. nog eens iets van jou te lezen. Ook voor jou en je schatje een sprankelend 2006!

Gepost door: Mystic Flower | 03-01-06

Hoi... Inderdaad, ik treed mysticflower bij. Nuja niets moet hè in blogland. In ieder geval de beste wensen voor 2006 voor jou en je ventje. Dat wat er nu eenmaal bij hoort, werken dus, valt me ook al weer te beurt... snif. Na veertien dagen verlof heeft mijn brein er een andere mening over ;-)

Gepost door: justin | 03-01-06

De commentaren zijn gesloten.