21-11-05

:-(

Ik heb een beetje een raar weekend achter de rug...
Vrijdag ben ik na mijn werk naar de garage gereden, voor een olie-verversing. Nu bleek dat het tijd was voor een groot onderhoud, en dat de "distributieriem" (wat dat dan ook mag zijn) aan vervanging toe was, en dat ik mijn tuutje ne dag moet missen. Ik heb dan maar direct een afspraak gemaakt voor volgende week...
Dan ben ik naar schatje gereden, die nog onderweg was van het werk, en hebben we niks meer gedaan. Enkel gekookt en TV gekeken, en vroeg gaan slapen.
Zaterdagochtend ben ik om 04.30u wakker geworden toen mijn ventje moest opstaan, en heb ik nog 2 uurtjes geslapen, en toen was ik klaar wakker!
Ik heb toen nog maar een tijdje de Sims gespeeld, en rond kwart voor negen ben ik beginnen te bellen voor kaarten van Robbie Williams.
Rond elf uur was ik nog niet binnen geraakt bij Go for Music, en ben ik vertrokken, want ik moest nog vanalles doen.
Eerst ben ik naar de post gereden, voor onze post te laten doorsturen van ons nieuwe huis naar mij thuis. Vorige week zat het contract van Elektrabel tussen de raam geklemd. (Er hangt nog geen brievenbus.) "Jamaar, dat kost wel 15euro hoor!" kreeg ik daar te horen. "Dat vind ik niet erg, zolang de post maar toekomt bij mij thuis!" Dan gaf die mij een papier om in te vullen. Dat zal ik dan eens rap in orde maken dacht ik. "Jamaar, als uwe vriend zijne post ook moet doorgestuurd worden, moet hij dat ook invullen en tekenen hoor!" *zucht* Dan zal ik da papier maar mee naar huis nemen.
Daarna ben ik naar de supermarkt gereden. Die parking stond afgeladen vol, maar die winkel was leeg! Ik heb mijn auto vrij ver op een zand (modder) stuk moeten parkeren, en achteraf met mijn winkelkarretje door die modder moeten ploeteren, want die zakjes dragen, had geen zin. De handvatjes hadden het al begeven bij het inpakken... "Een slechte partij" kreeg ik te horen van de kassierster.*zucht*
Ondertussen had ik nog 35.000 keer naar Go for Music gebeld, zonder resultaat. *zucht*
Dan dat verkeer! Ik weet niet hoe het in de rest van het land zat, maar zaterdagmiddag zag je bij ons geen hand voor de ogen van de mist. En dan wordt iedereen precies gevaarlijk op de baan. Mensen die vlak voor je neus een parkeerstrook afrijden, en dan nog leljik doen als je daarop claxoneert! En dan al die auto's die zelfs geen lichten aansteken! Je zag de auto's met mistlichten amper aankomen, laat staan diegenen die geen enkel licht branden hadden!
Ik was blij dat ik thuis was. Ik was maar een uurtje weggeweest maar ik kwam helemaal gestresseerd thuis.
Dan maar een ontspannen badje genomen en een dutje gedaan tot schatje thuiskwam.
Uiteindelijk zijn we al wat beginnen inpakken, aangezien volgend weekend het verhuisweekend is. Zaterdag komt paps met een vrachtwagentje om alles in één keer te verhuizen. Maar eer we begonnen waren met inpakken!!! We stonden daar te draaien en te keren. Waar moesten we in godsnaam mee beginnen. Uiteindelijk zijn we in actie geschoten en dan ging dat vrij goed vooruit.

10:09 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.