14-11-05

Verslagje van het lange weekend

Nu ik mijn schuldgevoel van me heb kunnen afschrijven, zal ik effe een verslagje schrijven van het voorbije weekend.
Donderdagavond was er een speciale avond georganiseerd in verschillende cafés hier in de buurt. Een soort kroegentocht. Daar zijn we even naartoe geweest, omdat ik mijn vriendinnen al lang niet meer gezien had. Schatje had eigenlijk niet zoveel zien, maar heeft zich uiteindelijk wel geamuseerd.
Vrijdag zijn we gaan shoppen in Eindhoven. We waren blijkbaar niet de enige belgen met dat idee. Het liep er vol van…
Veel hebben we niet gekocht. De cd van Robbie Williams, die van Madonna, twee truitjes, en een paar “werk”schoenen voor mij. Dat zijn eigenlijk gewoon laarzen met geen al te hoge hak en geen punt tip.
Daarna zijn we naar de bioscoop geweest. The legend of Zorro is het geworden, maar die vonden we allebei ontzettend slecht. The Mask of Zorro hebben we op DVD, die vonden we echt geweldig, maar The Legend was zielig. Erg was teveel humor in… slechte humor…
Zaterdag moest schatje met de late shift gaan werken, en ben ik met mijn ouders nog eventjes gaan shoppen. Niks gekocht dit keer.
’s Avonds ben ik heel vroeg naar schatje zijn appartement gereden. Nu ik de sleutel heb kan dat. Vroeger reed ik in de weekends dat hij de late had er nog om 23.00u naartoe, maar dat was vrij laat, en donder. Ik heb me daar beziggehouden met The Sims… ik ben verslaafd!!! Ik ben eraan begonnen om 20.30u en voor ik het wist was het 23.00u en kwam schatje binnen.
Die avond hebben we nog een filmpje gekeken, Spiderman, die viel wel mee.
Zondag ben ik een bezoekje gaan brengen aan een vriendin die pas alleen woont. Verder heb ik lekker geluierd.
Vanavond ga ik met schatje een bezoekje brengen aan zijn grootvader. Die ligt sinds gisteren in het ziekenhuis. Ze weten nog niet wat er mis is… ik hoop dat het in orde komt…

11:57 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Beterschap... Hopelijk word ventje zijn grootvader vlug terug beter. Btw hoe is de nieuwe van Robbie?

Gepost door: justin | 14-11-05

* Beterschap ...

Gepost door: Ikke | 15-11-05

De commentaren zijn gesloten.