07-11-05

Deadline...

Ik heb vandaag dus totaal geen energie! Eigenlijk is het gisteren al begonnen. Ik ben gisterenochtend wakker geworden, met het besef dat we normaal binnen 3 à 4 weken zouden verhuizen, maar dat er nog zoveel moet gebeuren aan het huis. Hier volgt de lijst:
* De trap moet nog gezet worden
* De plinten moet nog gezet worden
* De keuken moet nog geïnstalleerd worden
* De tegels in keuken en badkamer moeten nog geplaatst worden
* De badkamer moet nog geplaatst worden
* De verwarming moet nog geïnstalleerd worden
* De tuin moet nog aangelegd worden (terras + tuinschermen)
* Het dak op de garage moet er nog op gelegd worden

En als ik het nu zo allemaal bekijk lijkt het nog veel erger!
Ik weet wel dat één keer die mensen eraan beginnen dat dat goed vooruit gaat, maar er moet nog zo ongelooflijk veel gebeuren! Morgen gaat schatje met de verkoper bellen, om te zien wat de planning is. Schatje moet namelijk 30 november uit zijn appartementje.
De vorige weken was is er nog heel gerust in en positief, maar nu dus niet meer… terwijl schatje en mijn ouders me proberen gerust te stellen. Zij zien het dus nog wel zitten…
Het is natuurlijk ook weer de perfecte periode voor mij om het allemaal wat somberder in te zien… Aargh, die hormonen! I hate them…

09:08 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

och, alles komt wel in orde...

Gepost door: Anne | 07-11-05

Maak je toch niet druk Jullie moeten die werken toch niet zelf doen? Maak je dan toch niet zo druk. Wij moeten dit allemaal nog eigenhandig doen!!! Zaterdag of maandag komen ze de gevel renoveren (reinigen en uitslijpen van voegen) en midden december komen er nieuwe ramen in. Maar op de vloer ligt nu enkel zand zand en nog eens zand. De keuken gaat er vandaag finaal uit... Er is niets meer nu... volledig afgebroken. Nu begint de opbouw terug!

Gepost door: liza | 07-11-05

Oh... In een half afgewerkt huis valt er ook te leven hoor en wat die tuin enzo betreft...weet ge dat er veel in hun huis trekken zonder oprit en tuin die afgewerkt zijn? Ik denk dat het enkel maar een voorrecht is voor degenen die er financieel heel goed voorzitten...dus...bij deze zijn jullie zelfs bij de gelukkige. :-)

Rome is ook niet in één dag gebouwd en ik heb één ding geleerd 'haast en spoed is zelden goed', bij mijn man was het ook zo, toen zijn huis gebouwd werd kon het allemaal niet rap genoeg gaan en weet je...had hij het een klein beetje meer op zijn tempo gedaan dan hadden bepaalde 'schoonheidsfoutjes' vermeden kunnen worden. Zoals bijvoorbeeld de schouw die te hoog gemetseld is, onze metser die zogezegd kon vloeren maar blijkbaar niet echt goed 'pas' werkte...dat zijn dingen die echt spijtig zijn en die konden voorkomen geweest zijn hadden we de tijd genomen om een échte vloerder aan te stellen en hadden we de tijd genomen om de schouw perfect uit te meten en geen 'standaardmodel' genomen hadden en dat zijn er maar 2 die ik opnoem, er zijn er nog veel hoor. En dat is spijtig, zeker omdat het om een nieuwbouw gaat. :-/

Zo zwijg ik maar van de keuken die we gekozen hebben, een pracht van een keuken, maar moesten we navraag gedaan hadden waren we wel op ons gedacht terug gekomen...want toen hij gezet was bleek hij niet bestand tegen dweilen en weet je wat ze zeiden dat ik niet met water er mocht tegenkomen...tja, probeer maar eens te dweilen met droog water. :-s En da was gene keuken van zo'n goedkope zaak maar ééntje van de duurdere soort.

En dan zwijgen we maar van de service achteraf. :-s

Gepost door: Lara | 07-11-05

De commentaren zijn gesloten.