27-10-05

Honger

**
Ik heb besloten om vandaag eens te vasten. En neen, ik heb geen anorectische neigingen, maar ik wil gewoon nog eens weten wat het is om honger te hebben. Ik stond er vandaag eens bij stil, dat ik de laatste maanden gewoon eet, om dat het zo hoort. Ik weet niet meer wat het gevoel "honger" net inhoud.
Gisterenavond heb ik bijvoorbeeld spaghetti gegeten. Heel lekker. Maar ik merkte dat er geen einde aan kwam. Ik kon blijven eten, met als gevolg dat ik de rest van de avond met een opgeblazen gevoel zat.
Het enige wat ik tot nu toe gegeten heb, ik 1 potje magere natuur yoghurt, en 1 halve boterham zwart brood (om mijn darmen aan de gang te houden). Straks een appel en tussendoor water drinken.
**
Gisteren heb ik nog schitterend nieuws gekregen ivm ons huis. Vorige week zeiden ze ons nog dat het 7 weken zou duren eer de gas wordt aangesloten. Gisteren heb ik contact opgenomen met de elektriciteitsmaatschappij om er voor te zorgen dat we ook eens licht kunnen maken in ons huis. Nu, de maatschappij die wij gekozen hebben is ook de maatschappij die voor de gas en elektriciteitsmeters zorgen. (Geen nieuwe bedrijven waar je niks dan last mee hebt, mij bekend dankzij Lara-Jones)
De projectbeheerder had blijkbaar afgesproken dat de meters rond 21 november geplaatst zouden worden. De dame van de maatschappij verzekerde me dat we binnen de drie dagen daarna stroom en gas hebben! WWWHHIIEE!!

13:53 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ik ken het probleem tis daarmee dat ik terug op dieet sta :p

Gepost door: Anne | 27-10-05

Spaghetti Gisteren ook spaghetti gegeten.. en ja hoor, ook de hele avond met een bijna-indigestie rondgelopen :) Maar vasten... nee, das echt niks voor mij. Het gevoel honger is me nog bekend hoor. Alleszinds succes!

Gepost door: Mystic Flower | 28-10-05

Kom je... een heel fijn weekend toewensen C-ke! :-)

Gepost door: Lara | 28-10-05

honger Ik heb dat héél goed gemerkt deze zomer in Roemenië. We wandelden elke dag zo'n 25km en hadden rond twaalf uur altijd ZO'N honger dat we onze boterhammen echt aanvielen. Ergens halverwege de vakantie hadden we een rustdag en we zaten zo aan een riviertje een boek te lezen in de zon toen we opeens doorhadden dat het al na één uur was en dat we nog niet hadden gegeten. Gewoon omdat we zo weinig bewogen hadden, dat we echt geen honger hadden.

Zo zie je maar, als je leert luisteren naar je lichaam en enkel eet wanneer je lichaam het nodig heeft, kom je al een heel eind!

Hopelijk is het vasten goed verlopen!

Groetjes en fijn (verlengd?) weekend!!!

Gepost door: Jesske | 28-10-05

:-) en nu maar hopen dat de gas er inderdaad zo snel zal liggen!
i ll cross my fingers

Gepost door: g*lover | 28-10-05

De commentaren zijn gesloten.