19-10-05

Humpty & Dumpty (vervolg)

Gisteren is de situatie met Humpty & Dumpty een beetje geëscaleerd. Ik zou bijna zeggen : Eindelijk!
Schatje ’s broer was gisteren na zijn werk redelijk pissed off binnengestormd, en alles wat nog van hem was begon hij in dozen te gooien. Na een aantal pogingen kreeg schatje hem tot reden, en wilde Broer luisteren naar wat het probleem was.
De enige reactie dat hij had was: “Als jullie daar een probleem mee hadden, dan had je dat maar moeten zeggen.”
Hij is 26 jaar en zijn vriendin 23. Zijn die nu niet oud genoeg om zelf te zien, dat ze geen vinger meer uitstaken? Dat er ook eens afgewassen moest worden?
Hij verklaarde ook, dat omdat hij door de week er niet meer was, hij niet meer hoefde te poetsen of te winkelen. Maar hij vindt het blijkbaar wel normaal om het drinken en de koekjes dat wij kopen mee te nemen naar hun appartement als zij gaan schilderen. En in de weekends eten ze ’s ochtends toch ook van de Cornflakes die wij kopen, en van het brood en van de diepvriesfrietjes, en van de ….
In ieder geval, dit weekend gaan ze allicht verhuizen. *C-ke maakt een vreugdedans*.
Ik vind het verschrikkelijk dat het allemaal zo gelopen is. Ik ken broer al langer dan schatje, en het is altijd één van mijn beste vrienden geweest. Tot een half jaar geleden. Toen Zij erbij kwam, is hij zo hard veranderd. Hij zat in dezelfde vriendenkring als ik, en die mensen hebben van mij en schatje moeten vernemen dat zij twee gaan samenwonen. Dat vind ik vreselijk.
Soms voel ik me schuldig als ik slechte dingen denk over hen, of hier schrijf, maar het zijn de meest egoïstische mensen die ik ken, en als er één ding is waar ik absoluut niet tegen kan, dan is het dat wel…
Hopelijk wordt nu alles wat rustiger. Voor ons is dat heel welkom!

09:59 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.