17-10-05

 

Zaterdag ben ik nog eens gaan shoppen. Mijn moeder vond dat dat nog eens hoog tijd was, want ik heb de laatste tijd altijd hetzelfde aan. De reden daarvoor is, dat ik een aantal broeken in mijn kast hangen heb die me niet meer passen, ze zijn namelijk te klein.
Dat shop avontuurtje heb ik zo lang mogelijk uitgesteld, wegens geen geld en te dik, maar nu kon ik er niet meer aan ontsnappen.
In de eerste winkel waar we binnengingen vonden we direct een aantal mooie truien. En toen zag ik ze hangen... De broek die ik eigenlijk niet zocht, maar toch hing ze daar! Ik was met het idee vertrokken dat ik geen broek ging kopen. Ik had er nog genoeg. Maar deze vond ik super mooi! Een veloursen (Floer?) broek, en de kleur is een beetje beige/kaki. Ik draag al jaren maatje 36 van broek, maar aangezien er een aantal broeken in die maat me niet meer passen, koos in voor een 38. In de paskamer hees ik me erin, en .... JOY JOY ... ze was te groot!!!!
Hoera! Ik ben op goede weg met mijn dieet! Blijven volhouden!!
Verder kocht ik nog een orangje wollen trui, een kakigroene wollen trui met daaronder een kiwi groen truitje, een paar laarzen (normaal vind ik het een hel om schoenen te kopen maar deze vond ik in 5 minuten tijd), een jas en een ketting die bij die oranje trui past. Nu zit ik wel op zwart zaad voor de rest van de maand, maar ik ben toch blij met mijn nieuwe kleertjes...

10:40 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.