16-10-05

 

Met de maag gaat het al iets beter dan vorige week. Maar het is nog weekend dus niet echt stress. Nog een paar daagjes afwachten dus.
Met het huis staat het al iets verder dan gedacht. Papa lief is vandaag ook eens gaan piepen, en de aannemer had een lader naar boven laten staan, en curieus als paps is, is hij het laddertje naar boven geklommen en heeft hij ontdekt dat de vloer boven er ook al volledig ligt. De drie slaapkamer krijgen laminaat, en dat ligt er natuurlijk nog niet. Van de vloer hebben we een paar stukjes hier thuis liggen. Het lag bij de afvalberg vooraan het huis. Dat zullen ze wel niet missen zeker?
Vrijdag ben ik met mams een servies gaan kopen. Schatje en ik zijn een paar maanden geleden daar al eens voor gaan rondrijden, en hadden er toen een mooie uitgekozen, maar de tassen die wij wilden zouden niet meer bestaan (zie foto). Dan heb ik maar een ander gekozen. Schatje was er wel niet bij, maar ik vertrouwde erop dat hij dit ook mooie zou vinden. I hope so... Het is eigenlijk een geschenk van mijn ouders, maar eigenlijk vind ik dat hij er bij had moeten zijn.
Morgen gaan we voor de gas aansluiting zorgen. Er moeten nog papieren ingevuld en ondertekend worden.
And now... Gilmore Girls time!!

18:48 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.