12-10-05

Oh jee

Is het echt al zo lang geleden??? Shame on me!
Ik kan er ook geen verklaring voor geven. Geen tijd? Geen zin? Vanalles wat denk ik.

Bon. Met mij gaat alles prima. Het huis begint vorm te krijgen. Nog een kleine twee maanden, en dat is het zover! Moving day!
Met schatje gaat ook alles goed. Werken, werken, werken… Dat is zowat de bezigheid van de afgelopen weken! Behalve vrijdag! Grote stakingsdag! Ons bedrijfje, met zijn 20 werknemers, zou vrijdag gewoon open zijn, en iedereen zou gewoon komen werken, maar dat was buiten de omliggende (grote) bedrijven gerekend. Zij hadden drie ingangswegen van het industrieterrein geblokkeerd. Dus, iedereen mocht vrijdag thuisblijven.
Vrijdag kregen we ook nieuws van de badkamerman. Ons bad zou deze week moeten geplaatst worden, maar ze zijn er achter gekomen dat ze dat type bad niet meer op stock hadden, en als ze het bestellen moeten we twee weken wachten. Zij stelden een ander bad voor, van het zelfde merk. Enkel een nieuwer model. Maar, het zou 155euro meer kosten, voor hen. Het is hun fout, wij kunnen er niks aan doen dat zij niet op tijd alles bestellen.
Ik ben nu een twee tal weken serieus op dieet. Daarmee bedoel ik niet dat ik zo’n streng dieet volg, zoals Jesske gedaan heeft, maar dat ik gewoon niet snoep en heel veel water drink. Ik ben al een dikke kilo kwijt. Nog een kilo te gaan en ik weeg terug 60kg. En daar weer onder geraken, dat zal een hele tijd duren vermoed ik, maar we houden de moed erin.
All right, ik ga nog een kwartiertje verder werken, en dan naar schatje toe.
Ciao

16:05 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

't is dat 't is dat hé, iedereen moet doen waar hij zich 't beste bij voelt! elke kilo telt, proficiat!

xxx

Gepost door: Jesske | 12-10-05

:) en onder die 60 geraken... Amaai, dat geeft nen kick :p

Gepost door: Anne | 12-10-05

De commentaren zijn gesloten.