08-09-05

Take it easy...

Oef, dat vorige postje moest er effe uit... Ik kan me zo druk maken in die dingen.
Het is weer een hele tijd geleden dat ik nog eens iets gepost heb hé. De reden? Geen inspiratie, geen zin, geen tijd, niks te vertellen...
Wat is er in tussentijd allemaal gebeurd, laat me eens denken.. *peins peins peins*

** Vrijdag zijn we naar Ikea gereden. Ik had in de nieuwe catalogus hele mooie beeldjes zien staan. Daar toegekomen, vond ik het eigenlijk maar niks. Die beeldjes vielen enorm tegen. Ik heb er uiteindelijk 6 steakmessen gekocht, en verder helemaal niets. Het is ook zo moeilijk om iets te kopen als je nog niet weet waar alles komt te staan.

** Daarna zijn we doorgereden naar Wijnegem Shoppingcenter. We hebben daar wat rondgeslenterd, een DVD gekocht waar schatje al een hele tijd naar op zoek is, en uiteindelijk hebben we er ook nog gegeten.

** Zaterdag zijn we naar het winkelcentrum bij ons in de buurt gefietst (!) om voor mij een nieuwe GSM te kopen. Die van mij had al een tijdje geleden de geest geven, en de oude van schatje, had zeer slechte ontvangst. Mijn nieuw toestel heeft mij 49,50euro gekost. Eigenlijk kostte hij 69,50 maar ik kreeg 20euro in ruil voor mijn oud toestel.

** Zondag zijn we nog eens van het zonnetje gaan genieten aan de surfvijver, en hebben we 's avond bij mij thuis ge-bbq-d.

Een heel relaxed weekend dus. Ik heb er deugd van gehad!

Ciao

11:15 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

amaai goedkope gsm gevonden blijkbaar... en dan durven ze allemaal klagen dat die toestellen tegenwoordig zo duur worden! kzal ook eens tot in het winkelcentrum in ulle buurt moeten fietsen :-)

Gepost door: g*lover | 08-09-05

waauw nen gesm voor 50€

Gepost door: Anne | 08-09-05

De commentaren zijn gesloten.