29-08-05

Druk druk druk

Wat een weekend! Vrijdag ben ik na mijn werk naar schatje gereden, en dan zijn we direct doorgereden naar de winkel van de vloer en wandtegels. Vloeren hadden we al, en badkamer tegels ook, maar nog geen keukentegels. We hebben een budget en alles wat daar in valt kunnen we kiezen, alles wat duurder is, kunnen we ook kiezen mits toeslag. De keukentegels in het budget waren afschuwelijk. Ik vond het net ziekenhuis tegels. Lange smalle hoogglanzende witte tegels. (Sorry voor diegenen die dat wel mooi vinden, smaken verschillen nu eenmaal.) Dan maar iets anders. Nu hebben we de standaard afmeting van 10 x 10 cm gekozen, niet te druk, heel neutraal.
Zaterdag zijn we naar een meubel winkel in de buurt gereden, waar we al een paar keer geweest waren, en waar we al veel mooie dingen gezien hadden. Daar kregen we te horen, dat de levertermijn voor de zetel die we al zien zitten van toen we 1 dag samen waren, 10 tot 12 weken was, en de eetkamer 8 tot 10 weken. 12 weken verder zitten we al half november, en dan moeten we nog twee weken extra tellen voor de levering. Als de meubels in het magazijn toe komen, moet de levering nog ingepland worden.
Zaterdag hebben we dus voor 90% beslist wat we wilden, daar hebben we nog eens een nachtje over geslapen. Zondag zijn we terug gereden, nog eens rondgewandeld, en toen wisten we het zeker. We zijn bij onze eerste keuze gebleven. Dat blijkt ook meestal de goede te zijn.
Pittig detail: Broer en vriendin gaan ook samenwonen, zijn in de zelfde winkel geweest, en hebben zonder het van ons te weten, dezelfde zetel gekozen. Ze hebben hem nog niet besteld. Ik vind het niet zo erg. Zij gaan een andere kleur nemen, dus dat verandert de zetel helemaal. Wij hebben gekozen voor een soort jut kleur, terwijl zij voor roestbruin.

Geniet van het mooie weer, en
Ciao

09:33 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

jaja, daarvoor moede familie zijn, hé. Hetzelfde kiezen... :D

Gepost door: Anne | 29-08-05

tja, je ziet het. Jullie zijn familie... :P
Prettige maandag !
xxx Cientje

Gepost door: Cientje | 29-08-05

Mooi Niets mis mee toch, als je op bezoek gaat bij broertje zit je lekker vertrouwd...;-)

Gepost door: justin | 29-08-05

De commentaren zijn gesloten.