22-08-05

Terug een lichtpuntje...

Lieve bloggertje. Sorry dat ik jullie een beetje verwaarloosd de laatste dagen, maar ik zat een beetje in de put. Niks ergs hoor, geen paniek.
Op mijn werk was het vreselijk druk, gecombineerd met een software pakket dat maar half werkte, de leveranciers van bepaalde dingen voor ons huis lieten het afweten, schatje had een probleem op zijn werk... Het resultaat van dit alles was dat mijn hoofd dit alles niet kon verwerken, en het begon me wat veel te worden.
Gelukkig hadden mijn lieve mama en mijne lieve schat dit een beetje zien aan komen, en toen ik donderdag brak, waren ze er voor mij.
Nu gaat het al een stuk beter met me. Het software pakket op mijn werk doet wat hij moet doen, het is ook minder druk, het probleem met schatje zijn werk is ook zo goed als van de baan, en schatje gaat vandaag contact opnemen met enkele leveranciers om er een beetje druk achter te zetten.

Ah ja, en Fleur: bedankt voor je stokje maar ik ben deze zomer naar geen enkel festival geweest! Jammer... We hadden heel graag Gabriel Rios ergens gaan bewonderen, maar ofwel waren we met vakantie, ofwel was schatje weer aan het werk.

Ciao

09:00 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hé C-ke, fijn te lezen dat het nu beter met je gaat!
En wat dat stokje betreft? Geen enkel probleem hoor, er komt er vast nog wel eentje :-)
Ik wens je nog een fijne dag!
Liefs van Fleur

Gepost door: Fleur | 22-08-05

Goed nieuws! Koning Banny organiseert in samenwerking met het Openluchttheater in Deurne bij Antwerpen een gratis concert van Gabriël Rios op vrijdag 2 september! Even via Google zoeken naar Openluchttheater Deurne of Bevrijdingsfeesten Deurne, en u verneemt er alles van!

Gepost door: Premier Marek | 22-08-05

... Hey, Rios is idd top ! En hij is een stadsgenoot van mij PLUS 1 van de beste vrienden van mijn nonkel ;-)
Alé, amuseer je ;-)
xxx Cientje

Gepost door: Cientje | 23-08-05

De commentaren zijn gesloten.