09-08-05

Heimwee naar vakantie...

Waar zal ik beginnen? Gewoon bij het begin dan maar. Op 22 juli zijn we rond 10 uur al vertrokken. Ik was al wakker van 8 uur. Met de vakantie in het vooruitzicht zit lang slapen er voor mij nooit in. We zijn nog snel naar de winkel gereden om broodjes en drank in te slaan en toen konden we eindelijk vertrekken.
De rit in de auto viel enorm goed mee. Ik dacht dat ik me zou vervelen maar ik heb me goed geamuseerd. De weg naar het zuiden is enorm mooi en ook zalig om op te rijden. Zelf heb ik een 700km gereden. Dat viel ook reuze goed mee.
We hebben geen enkele file gehad en rond half één 's nachts zijn we net voor Barcelona gestopt om te slapen. Het was wel gek. We stopten aan een tankstation, en er stonden heel veel auto's, maar iedereen sliep buiten, naast, voor, of achter hun wagen. Het was eigenlijk te warm om in de auto te slapen, maar het lukte toch. Rond een uur of zes 's ochtends zijn we uiteindelijk opgestaan en hebben we ons wat opgefrist en wat gegeten. En het was er al warm hoor!
Toen zijn we rustig aan verder gereden tot aan het hotel. Om half negen waren we ingecheckt en om kwart voor negen stond ik al onder de douche! We mochten direct de kamer op!
Hoe de vakantie verder verlopen is vertel ik straks wel. Eerst nog een beetje werken!

Adios

09:32 Gepost door C-ke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.